%AM, %10 %378 %2016 %09:%Velj

Održana radionica „Vještine upravljanja projektom“

U hotelu Adria 9. veljače održana je radionica: Vještine upravljanja projektom - Korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova fonda za članove Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije.

Radionica je održana u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA u sklopu provedbe projekta O.P.E.R.A. kojeg provodi Dubrovačko-neretvanska županija.

Cilj radionice bio je upoznati sudionike s mogućnostima financiranja projekata koje pružaju fondovi Europske unije, posebno Europski socijalni fond, te stjecanje znanja i vještina u upravljanju projektnim ciklusom. Sudionici su upoznati sa cjelokupnim procesom upravljanja projektom, od uvodnih procesa i metoda analize dionika i problema koje se koriste prilikom pisanja projekta, kao i izradom logičke matrice, ciljeva, rezultata i proračuna projekta.

Radionica je sadržala i praktični dio na kojem su određene projektne ideje članova Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije dodatno razrađene.