%PM, %29 %565 %2016 %13:%Sij

Održana 9. sjednica Upravnog odbora Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije

U Palači Ranjina u gradu Dubrovniku je 28. prosinca 2015. godine održana 9. sjednica Upravnog odbora Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije (PVTR). Predsjednica PVTR Marija Vučković je vodila sjednicu sa slijedećim točkama dnevnog reda: 

  1. Formalizacija rada PVTR DNŽ
  2. Izvješće o tijeku izrade Strategije razvoja ljudskih potencijala DNŽ
  3. Razno
Predsjednica je zaključila da je potrebno održavati koordinacijske sastanke sa članovima Upravnog odbora najmanje svaka 2 mjeseca, po potrebi i češće ovisno o objavljenim pozivima na dostavu projektnih prijedloga. Isto tako, prihvaćeno je da će se prikupljati projektni prijedlozi članova PVTR DNŽ poslanih na zadnji natječaj Europskog socijalnog fonda, koliko bude moguće, te napraviti analiza ostvarenih bodova.

Na sjednici su bili nazočni i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Dubrovnik. Potpredsjednik PVTR-a Dasen Jasprica pobliže je naglasio da je napravljena duboka i opsežna analiza stanja na tržištu rada koja će se implementirati u novu Strategiju razvoja ljudskih potencijala DNŽ i iz koje će se moći izvući korisni zaključci i preporuke za poboljšanje uvjeta na tržištu rada.

Na kraju sjednice je predsjednica PVTR DNŽ prezentirala nacrt prioriteta, mjera i podmjera za novu Strategiju i pozvala članove da daju svoje sugestije i prijedloge da bi se u konačnici dobio kvalitetniji i obuhvatniji dokument.